lets click on it

http://Atiqah2908.sharethisstory.net/my-880780-5666

Pages

Thursday, May 26, 2011

Wayang : Pirate Of Caribbean : On Stanger Tides

Assalamualaikum..

moga korang sihat and sentiasa dalam rahmatNYA..AMIN =)



siapa dah tengok cerita Pirate Of Caribbean : On Stanger Tides..yes akhirnya dapat juga aku tengok cerita yang latest..haha..thanz to my friend sebab sudi teman aku and ikut je kerenah aku nie..heee..lepas nie if ada peluang, aku nak tengok Nur Kasih plak..

Pirate Of Caribbean : On Stanger Tides nie mengisahkan perjalanan untuk mencari telaga air yang dimana air itu dapat mengekalkan jangka hayat seseorang dengan mengambil nyawa orang kedua..erk telaga air ke?not sure..sebab bila aku tengok sumber air tuh pelik..yes cerita..banyak helahnya..kan??=P..kalau nak ikut maksud, Tides = Arus..okie sambung balik..upacara ini memerlukan dua orang individu untuk dilaksanakan..after that, seorang akan mati and seorang lagi akan hidup..but siapa siapa yang terlibat sila tengok sendiri ek..baru lah feel kan??

perjalanan cerita ditambah dengan konflik konflik bagi memenuhi syarat untuk upacara tersebut..dimana air mata ikan duyung turut diperlukan..dan juga dua biji mangkuk yang berada di atas kapal..okie aku lupa nak ingat nama kapal tu..my bad..so pape korang kene la tengok sendiri an cerita ini..bagi aku cerita ni best..tak rugi kalau nak tengok..durasi cerita dia pun agak panjang..so agak memuaskan la =)

selamat menonton!!









Thanz for Reading this entry

7 comments:

  1. jom balik puncak nanti kite pegi tengok nur kasih..nak x??ke xnak tengok ngn aku??;(

    ReplyDelete
  2. yerh aku mmg mau tengok citer itu..agak2 wayang mne kita mahu tuju nanti???

    ReplyDelete
  3. tak tahu laa aku iqa..jj bukit tinggi la kot..xpun bukit raja..hehehe

    ReplyDelete
  4. I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
    Wonderful post, really great tips and advice. I was interested by your comment,
    singapore Holiday Packages
    Cheap singapore Holidays

    ReplyDelete
  5. There are many places worth seeing in the city of Seattle. The galleries and museums present here are truly inspiring. The museums display art works of many artists. The lake in the city is used for swimming and boating. Those who get Seattle flights surely visit these attractions and enjoy themselves.
    Los Angeles Flights|Cheap Flights to Las Vegas|Cheap Flights Tickets

    ReplyDelete
  6. Everywhere I go I see these Crystal Travel ads. I don't think that they are very targeted these days

    ReplyDelete