lets click on it

http://Atiqah2908.sharethisstory.net/my-880780-5666

Pages

Monday, May 2, 2011

Went To Shah Alam with Them

Assalamualaikum...


disebabkan kali nie aku tau x nak wat pembuka kata cam ner, so aku kasi tengok gambar dulu la..okie?? =)

pergi Shah Alam bersama mereka..and mereka berempat telah menubuhkan satu kumpulan yang illegal..x tau la based on what group ini ditubuhkan..yang pasti aku x join sebab aku xder masa penubuhan group nie =(

Me..alone =(

pas paper MIT 262, kami berlima termasuk la aku pegi shah alam..pegi sne semata-mata nak makan KFC la weh..kunun2 nie la last time we are spending time together for semester four..ha sweeeet tak kami?? sebab tuh la kami ayu jerk berbaju kurung kuar g shah alam nie =)

us..nampak tak muka bahagia kami pas jumpa KFC nie???..release r jap tension tuk paper yang seterusnya, MIT 263 yang 3 hari akan datang..

 mereka..kaisya and dayah..penah menjadi roomate satu ketika dahulu..but now, kaisya is MINE..heeee =P

yerh my roomate, kaisya =)

da on d way nak balik..guess what, hari terakhir kami g Shah Alam nie pun, kedai nasi air still tutup..x per sem depan cuba lagi iQa..chayo2!!

mereka pun on d way nak balik jugak!!

thanz for reading this entry


5 comments:

  1. iqa gmba ain tuee xde ke? eheheh :D

    ReplyDelete
  2. yup..mesti!!

    kesya yang aner?tido betol2 ke tipu2?? hehe

    ReplyDelete